Accessoires Mondkapje Falke 44801.3009 Black. Direct leverbaar uit de webshop van Reese Schoenmode.
-49%
 • Accessoires Mondkapje Falke 44801.3009 Black. Direct leverbaar uit de webshop van Reese Schoenmode.
 • Accessoires Mondkapje Falke 44801.3009 Black. Direct leverbaar uit de webshop van Reese Schoenmode.

Falke 44801.3009 Black

19,5010,00
Kies een maatnvt

Alternatieve kleuren

Kenmerken:
 • Merk: Falke
 • Bestelcode: 98308001
 • Leveranciercode: 44801
 • Leveranciers kleur: 3009 Black
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Textile
Beschrijving:

Het klassiek elegante mondneusmasker van FALKE bestaat uit een 3-laagse constructie met een reeds inwendig niet-geweven materiaal: de buitenkant is gemaakt van hydrofobisch. d.w.z. vochtafstotend materiaal. Aan de binnenkant van het masker bevindt zich een hydrofiel. d.w.z. vochtabsorberend materiaal.65% Polypropeen. 35% Polyamide. Unisex model. in klassieke elegante look. one size. Voor kinderen vanaf 7 jaar. Multi-use: masker met non-woven materiaal wasbaar op 95øC. In deze verpakking zitten 2 stuks.Vanuit hygienisch oogpunt kan dit artikel niet meer retour. als deze uit de verpakking is geweest.

 • Gratis verzenden vanaf € 60 in Nederland
 • Gratis retour binnen 14 dagen!
 • Levering binnen 1-2 werkdagen
 • Veilig en vertrouwd betalen met:
Ruilen en Retour

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product, de tijd om zich op zijn herroepingsrecht te beroepen en dit kenbaar te maken. Daarna heeft u wederom 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in orginele verpakking, in een verzenddoos geretourneerd worden.

Het retourneren van de bestelling is gratis. U stuurt een mail naar retour@reeseschoenmode.nl met de vermelding van naam, ordernummer en retourreden. U ontvangt in uw mailbox retourlink waarmee u het retouretiket kunt uitprinten. Dit etiket plakt u op de doos en lever dit in bij een PostNL punt.

Wij zullen het bedrag binnen 3 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele levringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. 
De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Betalen

Reese Schoenmode biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je ook betalen met een Mastercard en Visa-creditcard, Mistercash-BanContact

Verzenden

De bestelling wordt zo snel mogelijk met PostNL verzonden. Meestal wordt het product de volgende werkdag geleverd. Echter kan het gebeuren dat de tijd van bestellen tot levering 1-2 werkdagen bedraagt.

Gerelateerde producten
Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.