Accessoires Sokken Falke SEN.BERLIN 14416.3000. Direct leverbaar uit de webshop van Reese Schoenmode.
 • Accessoires Sokken Falke SEN.BERLIN 14416.3000. Direct leverbaar uit de webshop van Reese Schoenmode.

Falke SEN.BERLIN 14416.3000

18,00
Kies een maat39-42 43-46
Kenmerken:
 • Merk: Falke
 • Bestelcode: 97008001
 • Leveranciercode: sen.berlin 14416.3000
 • Leveranciers kleur: 3000
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Katoen
Beschrijving:

Kenmerk van de FALKE SENSITIVES is een speciaal geconstrueerd comfortboordje dat de kuit niet afknelt. optimale duurzaamheid door verstevigingen. hoog draagcomfort door middel van een handgemaakte kantnaad. Door een speciale techniek lukt het. het katoen aan de binnenkant. op de huid en de klimaatregulerende merinos aan de buitenkant te plaatsen. De fijne elastaandraden en het anatomisch gevormde verloop in de richting van de tenen naar rechts en links zorgt voor een optimale pasvorm. Onderhoudsarm. Lichte. warmteregulerende merinowol aan de buitenkant en aangenaam zachte katoen aan de binnenkant Comfortabele band voor drukvrije pasvorm bij het been Anatomische FALKE pasvorm Vlakke naad voor drukvrije teenpunt Optimale ondersteuning door versterkte belastingszones Materiaal 62% Scheerwol. 20% Katoen. 17% Polyamide. 1% Elastaan Verzorgings instructies Niet bleken Wolwasprogramma op 30øC Niet drogen Niet strijken Chemisch reinigen met perchloorethyleen en koolwaterstof toegestaan

 • Gratis verzenden vanaf € 60 in Nederland
 • 14 dagen retourneren
 • Levering binnen 1-2 werkdagen
 • Veilig en vertrouwd betalen met:
Ruilen en Retour

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product, de tijd om zich op zijn herroepingsrecht te beroepen en dit kenbaar te maken. Daarna heeft u wederom 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in orginele verpakking in een verzenddoos geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele levringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. 
De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Betalen

Reese Schoenmode biedt verschillende betaalmethodes. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de gemakkelijkste en snelste manier. Daarnaast kun je betalen met een Creditcard.

Verzenden

De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Meestal wordt het product de volgende werkdag geleverd. Echter kan het gebeuren dat de tijd van bestellen tot levering 1-2 werkdagen bedraagt.

Laatst bekeken

Er zijn nog geen laatst bekeken artikelen.